Menu
yes

Over ons

Onze diensten

Je kunt steeds rekenen op een snelle dienstverlening. Wij kijken alle huishoudelijke en industriële toestellen na. Voor koelsystemen hebben we een sneldienst voorzien, uitgezonderd op zondagen. We plaatsen en onderhouden koelkasten, koel- en vrieskamers, vaste en mobiele airconditioning en warmtepompen. Daarnaast verkopen we ook huishoudtoestellen, waarbij we A-merken verkiezen. Zo kunnen we jou de beste service garanderen, onze prioriteit!

Onze prijzen zijn inclusief: levering en plaatsing (uitgezonderd inbouwtoestellen, buiten een straal van 50km rekenen wij €60/uur reistijd aan voor een installatie), toelichtingen, dienst na verkoop in waarborgperiode en advies. Nieuwe toestellen hebben 2 tot 5 jaar fabriekswaarborg, op tweedehandstoestellen bieden wij maximum 6 maanden waarborg.

diensten vdb electro

Heb je interesse in een van onze projecten? Dan maken we gratis een vrijblijvende offerte op. Voor het plaatsen van airco komen we langs om alles te bespreken. Contacteer ons telefonisch of via ons contactformulier.

Wie zijn wij ?

Electroservice Van Den Broeck startte in 1985 met het herstellen van huishoudtoestellen en de verkoop van tweedehandstoestellen. Onze dienstverlening was hoofdzakelijk gericht op reeds aangekochte huishoudelijke en industriële elektrische toestellen, maar al snel kwam de vraag naar nieuwe apparaten. In 1988 openden we dan ook onze elektrowinkel, met een aanbod van zowel nieuwe toestellen als tweedehandsinstallaties. Na 35 jaar ervaring mogen we zeggen dat een uitstekende klantenservice onze grootste troef is. Daarin willen wij ons onderscheiden.

Van Den Broeck is gespecialiseerd en gecertificeerd in koeltechniek. Bij ons kun je terecht voor het professioneel plaatsen van airconditioning in bestaande en nieuwe woningen. Ook bedrijven en horecazaken helpen we graag verder met airco en koeling.